Fushata

Përgjatë vitit 2016, MIE ne bashkëpunim me organizatën joqeveritare VoRAE ka ndërmarr një sërë aktivitetesh për të informuar qytetarët e komunitetit RAE lidhur me pasojat e migrimit të parregullt.
Me këtë rast, zyrtarë të kësaj ministrie kanë organizuar takime në disa lokoacione të Kosovës, përfshirë: Fushë Kosovën, Kamenicën, Prizrenin, Gurakocin, Dubraven dhe Ferizajin ku e pranishme ishte edhe zv. Minsitrja e Integrimit Evropian si dhe mediat lokale. Në këto takime është diskutuar gjerësisht mbi pasojat e migrimit të parregullt, si ato individuale dhe pasojat që ai sjell për tërë shoqërinë tonë.

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO