Lajmet MEI

11 Shkurt 2020 Koordinimi efikas i kontribuon avancimit me agjendën evropiane Prishtinë, 11 Shkurt 2020 – Ministri i Integrimit Evropian, Z. Blerim Reka priti në takim ambasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë në Kosovë, Z. Christian Heldt të cilin e njoftoi për...
11 Shkurt 2020 Ministri Reka: kemi guximin dhe kapacitetet për të avancuar me agjendën evropiane Prishtinë, 11 Shkurt 2020 – Ministri i Integrimit Evropian, Z. Blerim Reka priti në takim Shefen e Zyrës së BE-së në Kosovë/Përfaqësuese e Posaçme e BE-së, Nataliya Apostolova, e cila...
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Support to Kosovo institutions on SAA implementation
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO