Lajmet MEI

11 Qershor 2020 Kosova dhe Bashkimi Evropian mbajnë takimin e katërt të nën-komitetit për Drejtësi, Liri dhe Siguri të Marrëveshjes së Stabilizimit dhe Asociimit Zyrtarët nga Kosova dhe Bashkimi Evropian u mblodhën për një takim digjital në 10 dhe 11 qershor 2020 për të diskutuar zhvillimet gjatë vitit të kaluar...
20 Maj 2020 Ministri në detyrë Reka foli në debatin e Columbia University: “The Future of Kosovo” Prishtinë, 20 maj 2020 - Ministri në detyrë i Integrimit Evropian, Blerim Reka, mbrëmë morri pjesë në debatin e Columbia University: “The Future of...
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Support to Kosovo institutions on SAA implementation
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO