Interaktiv 23 dhjetor 2014 - Bekim Çollaku, Ministër i Integrimit Evropian - Marrëdhëniet e Kosovës me Bashkimin Evropian, MSA dhe procesi i liberalizimit të vizave

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO