Organogrami

Struktura e Ministrisë përfshinë një organizim sektorial, që në të njejtën kohë lejon zyrtarët e Ministrisë të punojnë për së afërmi me zyrtarët e lartë të ministrive të linjës për strategjinë e integrimit evropian dhe të zhvillimit, duke siguruar gjithashtu një pikë kontaktuese sektoriale për  partnerët zhvillimorë.


title=

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO