Mundësi Punësimi


 

 
Shkarko: Aplikacioni per Punesim
27 Dhjetor 2018Njoftim per Kanditat te sukseseshem Taulant Abazi27 Dhjetor 2018Njoftim per kanditat te sukseseshem Nexhat Hashimi25 Dhjetor 2018Anulim Konkursi te Jashtem4 Dhjetor 2018Konkurs per Zyrtar per Prokurim4 Dhjetor 2018Konkurs per Zyrtar per Personel4 Dhjetor 2018Konkurs per Asistent Administrativ20 Nëntor 2018Njoftimi i Kandidatit te Suksesshem20 Nëntor 2018KONKURS I BRENDSHËM -Udheheqesi i IT-se dhe SHL ALB20 Nëntor 2018KONKURS I BRENDSHËM -Udheheqesi i Divizionit Zhvillimit Rajonal dhe staatistikave ALB2 Nëntor 2018Konkurs publik - Ekspert për Planifikim Strategjik dhe Koordinim të Donacioneve19 Shtator 2018Njoftim per kandidatin e sukseseshem23 Gusht 2018Konkurs per MSHV Zyrtar për Informim26 Korrik 2018Njoftim-Anulim konkursi 26 Korrik 2018Njoftim-Anulim konkursi27 Qershor 2018Njoftim për kanditatin e suksesshëm27 Qershor 2018Njoftim për kanditatin e suksesshëm 24 Maj 2018Udhëheqës i Divizionit të Politikave Sociale, Arsim dhe Shëndetësi24 Maj 2018Udhëheqës i Divizionit të Zhvillimit Rajonal dhe Statistikave17 Maj 2018Njoftim per kanditatet e suksesshem8 Maj 2018Njoftim per kanditatin e sukseshem27 Prill 2018Njoftim per kanditatin e sukseshem29 Mars 2018KONKURS I Jashtem per Zyrtar te Depos29 Mars 2018KONKURS I BRENDSHËM -Zyrtar per Arkiv 128 Shkurt 2018Formulari për Aplikim 26 Shkurt 2018Njoftim-Anulim Konkursi5 Shkurt 2018Anulim Konkursi26 Janar 2018Njoftim per kandidat te suksesshem-Udheheqes i Divizionit per Teknologji Informative dhe Logjistike
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO