Ministrja Hoxha uron krijimin e Ushtrisë së Kosovës

Prishtinë, 14 Dhjetor 2018 - Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, me rastin e aprovimit të ligjeve për Ushtrinë e Kosovës, sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës, ka theksuar se “Ushtria e Kosovës është një nga kapitujt më të ndritshëm të shtetit tonë”.

Ja postimi i Ministres Hoxha në rrjetin social:

“Ushtria e Kosovës është një nga kapitujt më të ndritshëm të shtetit tonë, do të ndërtohet në bashkëpunim me miqtë tanë, aleatët tanë të përhershëm, NATO, ShBA dhe vendet e BE-së.
Urime Ushtrinë, Kosovë!”

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO