Ministrja Hoxha: Na duhet administratë efikase, pa nepotizëm, e pa politizuar, transparente dhe me llogaridhënie

Prishtinë, 31 Tetor 2017 - Në takimin ndërministror, dedikuar Reformës së Administratës publike, ku ishte i pranishëm Kryeministri Haradinaj, dhe ministrat e resorëve të caktuar, Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha ka theksuar se Ministria që ajo e drejton, po punon ngushtë me Ministrinë e Administratës Publike për të implementuar reformat e nevojshme.


“MSA-ja, pos aspekteve politike dhe ekonomike, parasheh edhe kapitullin e përfarimit të legjislacionit dhe politikat e bashkëpunimit. Po punojmë ngushët me Ministrinë e Administratës Publike për të implementuar reformat e nevojshme”, theksoi ministrja Hoxha.


Ministrja Hoxha ka vënë në dukje se Kosovës i duhet “administratë efikase, pa nepotizëm, e pa politizuar, transparente dhe me llogaridhënie. Reformën e administratën publike, do ta bëjmë sipas standardeve evropiane. Zhvillimi profesional i administratës publike dhe vlerësimi i performansës së saj, duan përkushtim”.
 

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO