Gëzuar Kërshëndellat

Prishtinë, 24 Dhjetor 2018 – Ministrja Dhurata Hoxha uron besimtarët e krishter, me rastin e festës së Krishtlindjes.

Të gjithë besimtarëve të krishterë, miqve të mi dhe familjarëve kudo që janë në botë, si dhe atyre që shërbejnë në Kosovë, urime dhe gëzuar për shumë mot!
 

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO