Kabineti i Ministrit

Haki MervociShef i KabinetitNr. Tel  27048
Arbenita MjekiqiKëshilltare e Lartë Politike e MinistritNr. Tel  27050
Jonuz ZiberiKeshilltar Politik dhe Ekonomik i MinistritNr. Tel  27063
Mentor BogajKëshilltarë Politik i MinistritNr.Tel  27058
Albana RexhaKëshilltare Politike e MinistritNr.Tel  27044
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO