Kontakti

Qeveria e Republikës së Kosovës  

Ministria e Integrimit Europian


Adresa:

Ndërtesa e re e Qeverisë,
Kati 9, Zyra 905,910
Rruga Nëna Terezë Nr 14,
10000 Prishtinë
Republika e Kosovës


Kontakti kryesor:

Viola Brahushi
Asistente e lartë e Ministres/Kabineti i Ministres
E-mail: viola.brahushi@rks-gov.net
Tel: + 381 38 200 27 001

Arjeta Tahiri
Asistene e Ministres/Kabineti i Ministres
E-mail: arjeta.tahiri@rks-gov.net
Tel: + 381 38 200 27 002

FILLORETA YMERI
Zyrtare e Larte Ekzekutive/Zyra e Sekretarit te Pergjithshem
E-mail: filloreta.ymeri@rks-gov.net
Tel: +381 (0) 38 200 27 080


Qasja në Dokumentet Publike


Në këtë adresë mund të parashtroni kërkesën për Qasje në Dokumente Publike në Ministrinë e Integrimit Evropian.


Artan Dibrani
Zyrtar I Lartë për Komunikim dhe Informim
Tel: +381 38 200 27005
E – mail: artan.dibrani@rks-gov.net


Pyetjet apo sugjerimet tuaja i parashtroni në mei@rks-gov.net .

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO