Mekanizmi konsultues me shoqërinë civile dhe palët e tjera të interesuara në kuadër të Organeve të Stabilizim-Asociimit BE – Kosovë

Lista e organizatave të regjistruara

Lista në vijim është përpiluar bazuar në kërkesat për regjistrim të dorëzuara nga secila organizatë në përgjigje ndaj Shpalljes publike për këtë qëllim, të publikuar më 15 shkurt 2018, e cila ka qenë e hapur deri më 9 mars 2018.


Nr.

OSA

Emri i organizatës

Përfaqësuesi/-ja i/e emëruar

1

Komiteti i Stabilizim-Asociimit

Balkan Green Foundation

Besfort Kosova

2

Boshnjakët në Kosovë dhe Diasporë

Fatir Berzati

3

Demokracia për Zhvillim (D4D)

Valëza Zogjani

4

EKOS-SANI

Muhmin Ameti

5

European Center for Minority Issues Kosovo

Adrian Zeqiri

6

Fondacioni Kosovare për Shoqëri Civile

Bardha Tahiri - Jelliqi

7

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

Besmin Kokollari

8

Horizonti 21 - H21

Besart Hyseni

9

Internews Kosova

Kreshnik Gashi

10

Instituti Demokratik i Kosovës

Artan Murati

11

Instituti GAP

Nora Latifi - Jashari

12

Iniciativa Kosovare për Stabilitet

Betime Hoxha

13

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

14

Kosovo Women 4 Women

Iliriana Gashi

15

NGO Aktiv

Miodrag Milićević

16

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

17

Shoqata e Goranëve

Berzat Berzati

18

V-02

Ramë Hajraj

19

PIPS

Leonora Kryeziu

20

Germin

Liza Gashi

21

GLPS

Albana Merja

 

1

Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Tregti, Industri, Dogana dhe Tatime

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

Detjan Hulaj

2

Gjeomjedisi & Geo-environment

Vehbi  Goxhuli

3

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

4

Kosovo Women 4 Women

Iliriana Gashi

5

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese

Arbër Kadriu

6

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

7

GLPS

Arbëresha Loxha

 

1

Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Bujqësi dhe Peshkatari

Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë

Zenel Bunjaku

2

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

3

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

 

1

Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Treg të Brendshëm dhe Konkurrencë

Balkan Green Foundation

Linda Shuku

2

Internews Kosova

Arita Gërxhaliu

3

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

4

Kosovo Women 4 Women

Lirije Haliti

5

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

6

V-02

Ramë Hajraj

7

GLPS

Delfinë Elshani

 

1

Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Çështje Ekonomike e Financiare dhe Statistika

Horizonti 21 - H21

Besart Hyseni

2

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

Arbresha Kastrati

3

Instituti GAP

Berat Thaqi

4

Konsumatori

Selatin Kaqaniku

5

Kosovo Women 4 Women

Vese Rezniqi - Pallaska

6

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

7

V-02

Ramë Hajraj

8

GLPS

Erëza Pula

 

1

Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Drejtësi, Liri dhe Siguri

Akademia për Trajnime dhe Asistencë Teknike

Bariu Zenelaj

2

European Center for Minority Issues Kosovo

Adrian Zeqiri

3

Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile

Dren Puka

4

Gjeomjedisi & Geo-environment

Vehbi  Goxhuli

5

Iniciativa Kosovare për Stabilitet

Donat Dedi

6

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

Arianit Jashari

7

Instituti Demokratik i Kosovës

Florent Spahija

8

Internews Kosova

Kreshnik Gashi

9

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

10

NGO Aktiv

Miodrag Milićević

11

Qendra Kosovare për  Rehabilitimin e të Mbijetuarve të Torturës

Albert Avdiu

12

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese

Labinot Leposhtica

13

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

14

GLPS

Albana Merja

 

1

Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Inovacion, Shoqëri të Informacionit dhe Politika Sociale

Balkan Green Foundation

Besfort Kosova

2

Demokracia për Zhvillim (D4D)

Gersi Gashi

3

EKOS-SANI

Refik Kasi

4

European Center for Minority Issues Kosovo

Adrian Zeqiri

5

Horizonti 21 - H21

Besart Hyseni

6

Iniciativa Kosovare për Stabilitet

Brikena Hoxha

7

Inovation Center Kosovo

Safet Rama

8

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

Albana Hoti

9

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

10

Kosovo Women 4 Women

Agneta Bytyçi

11

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

12

Social Workers Organization of Kosovo

Besnik Rrustemi

13

PIPS

Butrint Berisha

14

Germin

Fjolla Vukshinaj

 

1

Nënkomiteti i Stabilizim-Asociimit për Transport, Energji, Mjedis dhe Zhvillim Rajonal

Balkan Green Foundation

Rinora Gojani

2

Boshnjakët në Kosovë dhe Diasporë

Fatir Berzati

3

EKOS-SANI

Edison Bečiri

4

Gjeomjedisi & Geo-environment

Vehbi  Goxhuli

5

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

Besim Kokollari

6

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

7

Qendra Kosovare për hulumtime Urbane PRO-Planning

Lumnije Gashi-Shabani

8

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese

Lekë Muqaj

9

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

10

PIPS

Diona Kusari

11

GLPS

Mirgjin Zhubi

 

1

Grupi i Veçantë i Stabilizim-Asociimit për Reformën e Administratës Publike

Akademia për Trajnime dhe Asistencë Teknike

Erkan Vardari

2

Demokracia për Zhvillim (D4D)

Rasim Alija

3

Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile

Taulant Hoxha

4

European Center for Minority Issues

Adrian Zeqiri

5

Iniciativa Kosovare për Stabilitet

Shkumbin Beqiri

6

Instituti Demokratik i Kosovës

Arben Kelmendi

7

Instituti GAP

Jeton Mehmeti

8

Internews Kosova

Arita Gërxhaliu

9

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

10

Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese

Blerta Ibërdemaj

11

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

12

PIPS

Butrint Berisha

13

Germin

Selvie Kurti

14

GLPS

Arbëresha Loxha

 

1

Grupi i Veçantë i Stabilizim-Asociimit për Normalizim

European Center for Minority Issues Kosovo

Adrian Zeqiri

2

Iniciativa Kosovare për Stabilitet

Florina Duli - Sefaj

3

Instituti Demokratik i Kosovës

Jeta Krasniqi

4

Instituti Cilësor për Hulumtime, Analiza dhe Trajnime

Albana Hoti

5

Konsumatori

Selatin Kaçaniku

6

NGO Aktiv

Miodrag Milićević

7

Rrjeti i Grave të Kosovës

Nicole Farnsworth

8

V-02

Ramë Hajraj

9

PIPS

Leonora Kryeziu

10

GLPS

Albana Merja

Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO