Konsultimet ne kuader te organeve te MSA-se

15 Shkurt 2018Shpallje publikeShpallje publike për regjistrimin e organizatave të shoqërisë civile dhe palëve të tjera të interesuara për mekanizmin konsultues në kuadër të...
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO