Lajmet MIE

8 Dhjetor 2017 Ministrja Hoxha: Politikanët të mendojnë për qytetarin, t’i japim fund izolimit Prishtinë, 8 Dhjetor 2017 - Ministrja e Integrimit Evropian, Dhurata Hoxha, në seancën e sotme ka diskutuar për MSA-në dhe implementimin e saj, aspiratat e Kosovës për anëtarësim në familjen...
7 Dhjetor 2017 Ministrja Hoxha: FMN është përkrahës i fuqishëm i procesit integrues Prishtinë, 7 Dhjetor 2017 - Ministrja e Integrimit Evropian, ka takuar sot, ekspertët e Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN), z. Giussepe Cipollone, ekspert i FMN-së për sektorin publik të investimeve dhe Albert Touna...
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO