Lajmet

7 Qershor 2016 Ministri Çollaku në prezantimin e gjeneratës së re të bursistëve nga skema “Young Cell” Prishtinë, 7 qershor 2016 - Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku së bashku me përfaqësuesin special të BE-së në Kosovë, z. Samuel Zhbogar,...
22 Qershor 2016 MIE mbanë konferencë informuese për MSA-në në Komunën e Pejës Pejë, 22 qershor 2015 - Në kuadër të fushatës vetëdijësuese për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit, Ministria e Integrimit Evropian, mbajti sot konferencë informuese në Komunën e...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO