Lajmet

12 Qershor 2015 Ministri Çollaku mori pjesë në inaugurimin e instilacionit artistik “Mendoj për ty” Prishtinë, 12 qershor 2015 - Ministri i Integrimit Evropian z. Bekim Çollaku, ka marrë pjesë sot në ceremoninë e inaugurimit të instalacionit artistik...
30 Qershor 2015 Intensifikohen përgatitjet për misionin faktmbledhës të Komisionit Evropian për procesin e liberalizimit të vizave Prishtinë, 30 qershor –Përfaqësues të shumicës së Institucioneve të Kosovës janë takuar sot për të diskutuar për përgatitjet...
Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku