Lajmet MEI

4 Maj 2020 MINISTRI NË DETYRË REKA REALIZOI NJË BISEDË TELEFONIKE ME MINISTREN AUSTRIAKE EDTSTADLER Prishtinë, 04 Maj 2020 – Sot, Ministri në detyrë i Integrimit Evropian z.Blerim Reka, zhvilloi një bisedë telefonike me Ministren Federale Austriake për BE dhe...
27 Prill 2020 Bisedë telefonike e të dy Ministrave të Shqipërisë dhe të Kosovës Prishtinë, 27 Prill 2020 – Në pamundësi për tu takuar si pasojë e pandemisë, Ministri në detyrë i Integrimit Evropian z. Blerim Reka, sot zhvilloi një bisedë telefonike me Ministrin për...
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Support to Kosovo institutions on SAA implementation
Ministrja Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO