Lajmet

25 Maj 2016 Ministri Çollaku në vizitë zyrtare në Portugali Lisbonë, 25 maj 2016 - Ministri i Integrimit Evropian, z. Bekim Çollaku, po qëndron në vizitë zyrtare në Portugali, ku është takuar sot me sekretaren e Shtetit për Çështje Evropiane, znj....
22 Qershor 2016 MIE mbanë konferencë informuese për MSA-në në Komunën e Pejës Pejë, 22 qershor 2015 - Në kuadër të fushatës vetëdijësuese për Marrëveshjen e Stabilizim Asociimit, Ministria e Integrimit Evropian, mbajti sot konferencë informuese në Komunën e...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO