Lajmet

28 Dhjetor 2016 Zëvendësministrja Anila Statovci-Demaj priti në takim ambasadorin e Hungarisë në Kosovë Prishtinë, 28 dhjetor 2016. - Zëvendësministrja për Integrim Evropian, Znj. Anila Statovci-Demaj priti në takim Ambasadorin e Hungarisë në Kosovë, Sh. T. Z....
16 Dhjetor 2016 Zëvendësministrja Anila Statovci-Demaj në vizitë zyrtare në Bruksel Bruksel, 16 dhjetor 2016. - Zëvendësministrja për Integrim Evropian, Znj. Anila Statovci-Demaj ka zhvilluar një vizitë disa ditore në Bruksel, ku ka bashkëkryesuar nënkomitetin e parë nën...
MARRËVESHJA E STABILIZIM ASOCIIMIT - SI TË EKSPORTONI NË BE Përafrimi dhe Përkthimi i Legjislacionit të BE-së në Kosovë
LISTA PRIORITARE E PROJEKTEVE TE INVESTIMEVE INFRASTRUKTURORE
Ministri Bekim Çollaku
Bekim Çollaku

KOSOVO IN UNESCO